Stöd vår verksamhet

Bli medlem hos Södertäljejourerna
Kvinnojouren Annfrid är en del av den ideella föreningen Södertäljejourerna (Brottsoffer-, Kvinno- och Ungdomsjouren i Södertälje, Salem och Nykvarn) och finansieras av kommunala stöd och fond pengar. Om du vill hjälpa till men inte kan eller hinner arbeta som volontär hos oss kan du alltid stötta Södertäljejourerna  genom att bli medlem i vår förening!
Som medlem kan du påverka verksamheten och delta i de evenemang som föreningen arrangerar.

Medlemsavgiften för ett år är:
150 kr för privatperson
200 kr för familj
200 kr för en förening/organisation

Bankgiro: 5652 9852
Swish: 1233 022 688
Ange att betalningen avser medlemsavgift och skriv ditt namn, epost samt hemadress.

Gåvor
Vi tar tacksamt emot pengagåvor och vi kan komma överens om hur din/er gåva ska användas om du vill att den ska finansiera någon speciell del. Kvinnojouren anordnar mycket aktiviteter för de kvinnor och barn som har bott hos oss eller på annat sätt kommer i kontakt med oss. Vi har bland annat kvinno- och barn grupper, utflykter, sommar- och julfirande m.m.

Det finns även andra sätt att bidra, bland annat genom att skänka oss barnkläder, leksaker, hårklippning, nagelvård, skänka fribiljetter till olika evenemang m.m. Kontakta oss så kan vi säkert komma på något bra tillsammans!

Bankgiro: 5652 9852
Swish: 1233 022 688
Märk gåvan med ”Kvinnojouren” så kommer den rätt!

Volontär
Tillsammans är vi starka! Vi letar ständigt efter nya volontärer som har ett stort engagemang. Som volontär kan du välja att exempelvis arbeta utåtriktat, vara jourkvinna, ingå i ett arbetslag etc. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig om när nästa jourutbildning kommer att vara.